CALAMITEITENDIENST

Wij staan voor u klaar

UW SPECIALIST BIJ CALAMITEITEN

In de volledige Randstad

Brand- of stormschade, een lekkage of andere vorm van wateroverlast, kortsluiting, een inbraak of andere calamiteit? Op dit soort momenten kunt u altijd rekenen op de specialisten van Vrienden Vastgoedonderhoud. 
Om schade zoveel mogelijk te beperken, staan wij voor u klaar om direct noodvoorzieningen te treffen. Daarbij krijgt u altijd een persoon aan de lijn met de juiste technische kennis en vaardigheden om u te helpen. 
Wij zijn voor vele woningbouwverenigingen en VVE’s de vaste vertrouwenspartner als het aankomt op vastgoedonderhoud en calamiteiten.  
Calamiteitendienst waterschade brandschade stormschade Amsterdam Purmerend
Calamiteitendienst herstelwerkzaamheden Vrienden Vastgoedonderhoud Amsterdam Purmerend

HERSTELWERKZAAMHEDEN

Ook daarvoor kunt u bij ons terecht

Na het plaatsen van noodvoorzieningen, opruimen van schade en schoonmaakwerk is er in veel gevallen ook sprake van gevolgschade. Ook voor diverse herstelwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. 
Zo plaatsen wij in geval van wateroverlast of een lekkage bouw- en vloerdrogers en kunnen onze vakmensen schilderwerk, tegelwerk, elektra en plafonds herstellen. Ons team heeft een uitgebreide expertise in verschillende vakgebieden. 
In de meeste gevallen worden dergelijke herstelwerkzaamheden vergoed door uw verzekeraar. Een geruststellende gedachte in chaotische tijden. 

NEEM CONTACT OP

Bij vragen over onze calamiteitendienst

Adres

Vrienden Vastgoedonderhoud BV
Impuls 141
1446 WE Purmerend

Telefoon

0625219720

E-mail

info@vriendenvastgoedonderhoud.nl